Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linkuj Tematy, Posty Oraz Powiadamiaj Swoich Znajomych!

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak zapewne zauważyliście forum doznało delitkatnych zmian kosmetycznych jak i technicznych. Jako, iż chcemy dotrzeć do każdego użytkownika który spragniony jest wiedzy na temat gier oraz cheatów wprowadziliśmy opcję dzielenia się bierzącymi informacjami z MPC przez najpopularniejsze portale społecznościowe na całym świecie. Od dziś możecie wylinkować swój temat na gg, naszej klasie, facebook'u, myspace oraz wielu innych. Kolejny gadżet który został wprowadzony to możliwość komentowania statusu użytkowników. A teraz ciekawostka dla wszystkich użytkowników. Jak wiadomo większość doświadczonych i mniej doświadczonych graczy prowadzi swojego własnego bloga na którym umieszcza screeny, filmy postępy osiągnięć, poradniki i wiele wiele innych. Już za jakiś czas każdy użytkownik MPCforum będzie mógł posiadać takiego bloga. To mały krok do przodu który pozwoli integrować się z światem i innymi użytkownikami forum. Stay tuned!

EDIT: Od kokosza drobna informacja - na górze forum działa zakładka upload, której możecie używać zamiast imageshack.us. Pozdrawiam!

card.png

Opublikowano

Hehe bloga będę prowadził oczywiście :D

Dobre zmiany ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

No i gut :)

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

proponuję dorobić możliwość wyłączenia tych śmiesznych ikonek z exportem na inne portale, da się? .

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

proponuję dorobić możliwość wyłączenia tych śmiesznych ikonek z exportem na inne portale, da się? .

W sensie, żę ty nie chcesz ich widzieć ? :D

Opublikowano

Nowy skin jest lepszy ;]

Co do uploadu, to na pewno ciekawy dodatek, dzięki któremu nie trzeba wychodzić na inne strony, by wrzucić obrazek.

Tylko czekać, aż ruszą blogi i kolejna ciekawa niespodzianka ;] (Admini już wiedzą)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Ciekawe kiedy się ten blog pojawi.Może coś tam zacznę pisać.A co do skina to mi się podoba,jest bardzo podobny do starego tylko taki odnowiony :)

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Mam pytanko jak się zminia wygląd profilu... Bo widziałem to u Makina i dudsonowej ale nie wiem czy to mogę ja czy tylko Administratorzy/Moderatorzy.

Makin powiedział ze Ustawienia>Profil>Wygląd Profilu. Ale ja nie mam wyglądu profilu... o.O

X

by Me.

Opublikowano

Mam pytanko jak się zminia wygląd profilu... Bo widziałem to u Makina i dudsonowej ale nie wiem czy to mogę ja czy tylko Administratorzy/Moderatorzy.

Makin powiedział ze Ustawienia>Profil>Wygląd Profilu. Ale ja nie mam wyglądu profilu... o.O

Ta funkcja jest jak na razie dla Media Team oraz Global Moderator i wyżej ;]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

uuuu... A dla ViP nie dało by się? ; D

Jak by każdy mógł by mieć to było by fajnie bo tak to tylko takie. Co ja nie jestem bo ty masz stare a ja nowe. ;(

X

by Me.

Opublikowano

Hello,

Do zmiany tłą profilu mają na razie dostęp tylko GM, Admini i członkowie grupy MPC Media Team.

Blogi to wersja mocno beta... ;)

Pozdrawiam,

Opublikowano

I chyba Moderatorzy... Bo dudsonowa może.

Ps: Będzie {Kiedy} możliwość zmiany loga w blogu? Bo fajnie by było. Tylko właśnie jak Kokosz'u napisałeś to jest mocno i stabilnie BETA....

Jak co to zapraszam na mój blog...

X

by Me.

Opublikowano

I chyba Moderatorzy... Bo dudsonowa może.

Ps: Będzie {Kiedy} możliwość zmiany loga w blogu? Bo fajnie by było. Tylko właśnie jak Kokosz'u napisałeś to jest mocno i stabilnie BETA....

Jak co to zapraszam na mój blog...

Dudsonowa ma, ponieważ też jest w MPC Media Team ;]

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...